Vuorokaudessa vaikuttajaksi

Sinä olet vaikuttamisammatissa.

Olitpa sitten johtaja, esimies, myyjä tai asiantuntija. Tiedät olevasi vaikuttamisammatissa, jos ammatillinen onnistumisesi riippuu siitä miten innokkaasti saat ihmiset ryhtymään yhteistyöhön kanssasi.

Vaikuttamistilanne on kanssakäymistä toisten ihmisten kanssa. Vaikuttamistilanne on vaikuttamista toisen ihmisen omaehtoiseen halukkuuteen seurata sinua. Ei siis ole yhdentekevää miten valmistaudut vaikuttamistilanteeseen, miten siinä esiinnyt ja miten taitavasti kehität ja syvennät vaikuttamistaitojasi tulevaisuudessa.

Vaikuttamisen taika eli toisen ihmisen ajattelun, tunnetilan ja toiminnan muuttaminen tai niiden vahvistaminen tapahtuu itse vaikuttamistilanteessa. Vaikuttamistilanteiden mestariksi opit parhaiten toistamalla näitä tilanteita paljon. Se vaatii rutosti aikaa ja mielekästä palautetta, mutta vaikuttamistaitojesi parantamiseen on olemassa myös ohituskaista. Siitä tässä valmennuksessa on kysymys.

Ohituskaista tarkoittaa sitä, että voit parantaa vaikuttamistilanteen suoritustasi nopeiten ja suoraviivaisimmin valmistautumisvaiheessa jo paljon ennen varsinaista vaikuttamistilannetta.

Kun opit valmistautumaan oikein, otat varsinaisessa vaikuttamistilanteessa automaattisesti aimo harppauksen kohti itsevarmuutta, rentoutta ja sitä kautta myös tilanteen syvempää vaikutusta vastaanottajaan. Tämän ihmeellisen ilmiön olen nähnyt toteutuvan satojen valmennettavieni kohdalla vuosien varrella.

Kyse on oikeiden perusasioiden palvomisesta ja toistamisesta. Perusasiat eivät ole vaikeita. Siksi uskallan luvata, että sinäkin voit oppia vuorokaudessa vaikuttajaksi.

Tule mukaan.

Valmennuksen sisältö

Vaikuttamisen pyramidi
Tavoite ei ole toimintasuunnitelma
Mitä haluat yleisösi ymmärtävän?
Säilytä huomio alusta loppuun
Tunne tarttuu
Nöyrry perusasioiden äärelle
Elä hetkessä

Bonus

Miten tulla toimeen esiintymispelon kanssa?
Terävän ja tarttuvan viestin SUCCES-kaava

Rekisteriseloste |  Toimitusehdot |  Yhteystiedot |  Yksityisyydensuoja © 2019 Kaikki oikeudet pidätetään.