Suksee

Lähde Aamulenkille Jari Sarasvuon kanssa

Aamulenkki 117,00 Muokkaa & viimeistele tilaus alhaalta
Tuote
Määrä
Yhteensä
×
Aamulenkki
1
117,00 (sis. alv.)
Välisumma 117,00 (sis. alv.)
Loppusumma 117,00 (sisältää 22,65 ALV 24%)
  • Pahoittelemme, (ennalta asetetut) maksutavat eivät ole käytettävissä tällä alueella. Ole hyvä ja ota yhteyttä, jos tarvitset ohjeita tai haluat keskustella mitä voisi olla tehtävissä.

Laskutustiedot

Lisätiedot

Voit maksaa verkkopankissa pankkitililtäsi tai luottokortilla. Maksunvälityksen tarjoaa Paytrail.

Lähde Aamulenkille Jari Sarasvuon kanssa

Kulttisuosioon noussut ohjelmasarja julkaistiin loppuvuodesta 2017, ja 51 jakson ajan yli 17 000 ihmistä kuunteli rajatun saatavuuden ohjelmaa maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Nyt ohjelman ensimmäisen tuotantokauden arkisto on ostettavissa ja vapaasti kuunneltavissa.

Aamulenkkiarkisto sisältää kaikki 51 ensimmäisen tuotantokauden jaksoa virityskirjeineen, tiivistelmät julkaistuista jaksoista sekä ennen julkaisematonta sisältöä.

Aamulenkin faktat

  • 51 julkaistua Aamulenkki-jaksoa
  • Virityskirjeet jokaiseen julkaistuun jaksoon
  • Tiivistelmät julkaistuista jaksoista
  • Ennen julkaisematonta materiaalia
  • Vuoden käyttöoikeus aineistoon

Tyytyväisyys taattu

Sinulla on 30 päivää aikaa arvioida valmennuksen sopivuutta itsellesi. Jos muutat mielesi, lähetä sähköposti osoitteesen asiakaspalvelu@suksee.fi. Hoidamme pyyntösi ystävällisesti ja ripeästi – ja pysymme edelleen ystävinä.

Tarvitsetko apua?

Jos tilauskaavake ei meinaa toimia, selaimen päivittäminen (refresh) yleensä auttaa. Tilauksesi on tullut perille vasta, kun näet Jari Sarasvuon kiitossivun. Apua saat myös sähköpostilla (asiakaspalvelu@suksee.fi) sekä puhelimella, 040 132 6622 (laita ystävällisesti tekstiviesti, jos et saa heti asiakaspalvelua kiinni. Palaamme niin pian kuin mahdollista).

Haluatko maksaa laskulla?

Mikäli haluat maksaa laskulla, lähetä sähköposti osoitteeseen asiakaspalvelu@suksee.fi. Liitä mukaan laskutustietosi, haluamasi lisenssien määrä sekä osallistujien nimet ja sähköpostiosoitteet. Saat laskun, jonka maksettuasi osallistujille lähetetään heidän tunnuksensa. Laskulla ostettaessa hintoihin lisätään 50 euron laskutuslisä.

Ostaminen on turvallista

Valmennus toimitetaan Sukseen oppimisympäristössä, jonka maksunvälittäjä Bambora on kansainvälisen maksuliikenteen turvallisimpia toimittajia. Voit maksaa huoletta. Emme toimita tietojasi kolmansille osapuolille.

Rekisteriseloste |  Toimitusehdot |  Yhteystiedot |  Yksityisyydensuoja © 2022 Kaikki oikeudet pidätetään.