Suksee

Lähde Mojo-kävelylle Jari Sarasvuon kanssa

Mojo Mornings 147,00
Tuote
Määrä
Yhteensä
×
Mojo Mornings
147,00 (sis. alv.)
Välisumma 147,00 (sis. alv.)
Loppusumma 147,00 (sisältää 28,45 ALV 24%)
  • Pahoittelemme, (ennalta asetetut) maksutavat eivät ole käytettävissä tällä alueella. Ole hyvä ja ota yhteyttä, jos tarvitset ohjeita tai haluat keskustella mitä voisi olla tehtävissä.

Laskutustiedot

Lisätiedot

Voit maksaa verkkopankissa pankkitililtäsi tai luottokortilla. Maksunvälityksen tarjoaa Paytrail.

Lähde lenkille Jari Sarasvuon kanssa

Kulttisuosioon noussut ohjelmasarja #Aamulenkki julkaistiin loppuvuodesta 2017. Ohjelman toinen iteraatio, #MojoMornings, ilmestyi yhden jakson verran keväällä 2019 ja toisen jakson verran saman vuoden syksynä.

Mojo-arkisto sisältää kaikki MojoMornings-jaksot virityskirjeineen, tiivistelmät julkaistuista jaksoista sekä ennen julkaisematonta sisältöä.

Mojo-kirjaston faktat

  • Kaikki 54 julkaistua Mojo Mornings-jaksoa
  • Virityskirjeet jokaiseen julkaistuun jaksoon
  • Kaksi ennen julkaisematonta jaksoa
  • Vuoden käyttöoikeus aineistoon

Tyytyväisyys taattu

Sinulla on 30 päivää aikaa arvioida valmennuksen sopivuutta itsellesi. Jos muutat mielesi, lähetä sähköposti osoitteesen asiakaspalvelu@suksee.fi. Hoidamme pyyntösi ystävällisesti ja ripeästi – ja pysymme edelleen ystävinä.

Tarvitsetko apua?

Jos tilauskaavake ei meinaa toimia, selaimen päivittäminen (refresh) yleensä auttaa. Tilauksesi on tullut perille vasta, kun näet Jari Sarasvuon kiitossivun. Apua saat myös sähköpostilla (asiakaspalvelu@suksee.fi) sekä puhelimella, 040 132 6622 (laita ystävällisesti tekstiviesti, jos et saa heti asiakaspalvelua kiinni. Palaamme niin pian kuin mahdollista).

Haluatko maksaa laskulla?

Mikäli haluat maksaa laskulla, lähetä sähköposti osoitteeseen asiakaspalvelu@suksee.fi. Liitä mukaan laskutustietosi, haluamasi lisenssien määrä sekä osallistujien nimet ja sähköpostiosoitteet. Saat laskun, jonka maksettuasi osallistujille lähetetään heidän tunnuksensa. Laskulla ostettaessa hintoihin lisätään 50 euron laskutuslisä.

Ostaminen on turvallista

Valmennus toimitetaan Sukseen oppimisympäristössä, jonka maksunvälittäjä Bambora on kansainvälisen maksuliikenteen turvallisimpia toimittajia. Voit maksaa huoletta. Emme toimita tietojasi kolmansille osapuolille.

Rekisteriseloste |  Toimitusehdot |  Yhteystiedot |  Yksityisyydensuoja © 2022 Kaikki oikeudet pidätetään.