Haluatko nostaa hintojasi, mutta et ole vielä kehdannut, uskaltanut tai osannut? Jari Parantainen on luonut sinulle mallin siihen, että osaat ja uskallat päästää itsesi vapaaksi tappavan alhaisen hinnoittelun kahleista. Parantaisen malli on nimeltään…yllätys, yllätys: Houdini-hinnoittelu.

Katso mitä saat:

  • Saat käyttöösi Jari Parantaisen ja Jari Sarasvuon tuotteistus- ja hinnoitteluosaamisen
  • Videojaksot ja kirjeet avaavat neljää hinnoittelulukkoa, jotka ovat olleet esteenäsi
  • Valmennuksen työkirja muuttaa tiedon konkreettiseksi toiminnaksi
  • Kaksi hinnoitteluklinikka-webinaaria tukevat oppimistasi
  • Käyttöoikeus materiaaleihin vuodeksi

Tyytyväisyys taattu

Sinulla on 30 päivää aikaa arvioida valmennuksen sopivuutta itsellesi. Jos muutat mielesi, lähetä sähköposti osoitteesen asiakaspalvelu@suksee.fi. Hoidamme pyyntösi ystävällisesti ja ripeästi – ja pysymme edelleen ystävinä.

Tarvitsetko apua?

Jos tilauskaavake ei meinaa toimia, selaimen päivittäminen (refresh) yleensä auttaa. Tilauksesi on tullut perille vasta, kun näet Jari Parantaisen kiitossivun. Apua saat myös sähköpostilla (asiakaspalvelu@suksee.fi) sekä puhelimella, 040 132 6622 (laita ystävällisesti tekstiviesti, jos et saa heti asiakaspalvelua kiinni. Palaamme niin pian kuin mahdollista).

Haluatko maksaa laskulla?

Mikäli haluat maksaa laskulla, lähetä sähköposti osoitteeseen asiakaspalvelu@suksee.fi. Liitä mukaan laskutustietosi, haluamasi lisenssien määrä sekä osallistujien nimet ja sähköpostiosoitteet. Saat laskun, jonka maksettuasi osallistujille lähetetään heidän tunnuksensa.

Ostaminen on turvallista

Valmennus toimitetaan Sukseen oppimisympäristössä, jonka maksunvälittäjä Bambora on kansainvälisen maksuliikenteen turvallisimpia toimittajia. Voit maksaa huoletta. Emme toimita tietojasi kolmansille osapuolille.

Houdini-hinnoittelu

Jari Parantainen
Jari Sarasvuo

497,00

Osta nyt

Rekisteriseloste |  Toimitusehdot |  Yhteystiedot |  Yksityisyydensuoja © 2022 Kaikki oikeudet pidätetään.