Ota yrityksesi kasvu omiin käsiisi, ja siirrä organisaatiosi tilausten vastaanottajasta aktiiviseksi markkinan rakentajaksi. Autamme sinua rakentamaan oman myynnin ja myyjien johtamisen pelikirjan, jonka avulla saavutat merkittävää myynnin kasvua nykyisistä ja uusista asiakkaista.

Kenelle Kaksinumeroisen Kasvun Kone –valmennus sopii?

Olet esimerkiksi yrittäjä, joka haluaa kasvattaa yrityksensä arvoa tai myyntijohtaja, joka haluaa rakentaa ennustettavasti toimivan myynnin mallin.

Kasvata yrityksesi myyntiä vähintään 10% vuodessa!

Kaksinumeroisen Kasvun Kone –valmennuksen avulla

• Saat systemaattisen, todistetusti toimivan mallin, jolla kasvatat myyntiäsi
• Saat enemmän ja nopeammin päätöksiä potentiaalisilta asiakkailtasi
• Saat enemmän ja parempia prospekteja myyjillesi kontaktoitavaksi
• Myyntisi palvelee paremmin ja tehokkaammin jo kontaktoituija ihmisiä ja organisaatioita
• Koet vähemmän stressaavia myyntikuoppia – myyntisi käy ennustettavammin
• Kasvatat ja syvennät asiakkuuksiasi löytämällä nykyisistä asiakkaistasi uusia myyntimahdollisuuksia

 

Taseestasi ei välttämättä löydy laajoihin yritysostoihin riittävää pääomaa, mutta yrityksesi pitäisi silti saada kasvamaan. Tällöin kestävin tapa saada myynti kasvuun on yksinkertaisesti saada yhä kasvava määrä päätöksiä asiakkailtasi.

Haluat siis PÄÄTÖKSIÄ, joista isoin osa on todennäköisesti ei-päätöksiä. Huomaa, että myös Ei-päätös on ystäväsi, joka vapauttaa massiiviset määrät myyjiesi resursseja kyllä-päätösten saamiseen. Myyntiennusteesi ovat huomattavasti tarkempia ja laitat yrityksesi kasvuvaihteelle.

Tämä on lopulta varsin yksinkertaista, mutta olennainen kysymys kuuluu:

Onko sinulla ennustettavasti toimiva systeemi päätösten saamiseen asiakkailtasi?

Älä tyydy myyntiin joka syntyy vain onnekkaiden sattumien tuloksena, vaan kysy itseltäsi oletko valmis ja sitoutunut yrityksesi systemaattiseen kasvattamiseen? On selvää, että tämä vaati myös rutkasti työtä – kasvun johtaminen on vaativaa. Mutta olemme nähneet melkoisia kasvupyrähdyksiä yrityksissä, jossa Kaksinumeroisen Kasvun Kone on otettu käyttöön sellaisenaan.

Trainers’ Housen Kaksinumeroisen kasvun kone –valmennus antaa kuusivaiheisen mallin, jolla kasvatat myyntiäsi ilman että edes välttämättä poistut konttoriltasi (tai kotoasi). Videomateriaaleissa käydään läpi seuraavat asiat kohta kohdalta:

1) PROSPEKTOI: löydä kiinnostavia ja ostovoimaisia asiakasehdokkaita
2) PALVELE: synnytä asiakkaassa halu pyytää sinulta tarjous
3) PYYDÄ: johda keskustelu rohkeasti päätökseen
4) PONNISTELE: lunasta annetut lupaukset
5) PROMOA: juhli saavutettuja tuloksia ja pidä myyntimateriaalisi ajan tasalla
6) PYYDÄ LISÄÄ: löydä uusia myyntimahdollisuuksia tutuista asiakkuuksista

 

Trainers’ Housen muutoskonsultit Marko ja Max ovat nähneet läheltä, kuinka hyvin johdettu myynti muuttaa yrityksen tulevaisuutta paremmaksi. He toimivat itsekin aktiivisesti myyjinä ja myynnin johtajina.

Marko Lehtinen on ollut Trainers’ Housen myyntitilastojen ykkösnimi (euroilla mitattuna) viimeiset kolme vuotta putkeen.

Max Henttu on ollut Trainers’ Housella vuodesta 2000. Tänä aikana hän on työskennellyt satojen myyntijohtajien kanssa pienistä yrityksistä aina valtaviin konserneihin saakka.

Aloita yrityksesi kasvu klikkaamalta oikealta ”lisää ostokoriin” –nappia!

Kaksinumeroisen Kasvun Kone -verkkovalmennus koostuu videosisällöstä (noin 3h 45min) sekä tuhdista pdf-työkirjasta, jonka avulla siirrät Kaksinumeroisen Kasvun Koneen palat yksi kerrallaan omaan arkeesi.

Mieti vielä kerran, kasvaako myyntisi systemaattisen tekemisen vai pelkästään onnekkaiden sattumien tuloksena? Päätä sinä.

Ihan kaikkea ei kannata keksiä itse. Yrityksen kasvattamiseen ja myynnin johtamiseen löytyy jo malli, joka on todistettu toimivaksi lukemattomilla eri aloilla.

Lupaus on, että tämän mallin avulla yrityksesi kasvaa vähintään 10% vuodessa, olettaen tietysti, että sinä teet oman osasi.

Laske sinä omilla luvuillasi, onko myyntisi 10% kasvu vuositasolla 297€ arvoinen vai ei? Todennäköisesti on. Toimi nyt ja aloita välittömästi Kaksinumeroisen Kasvun Kone!

Tilaaminen on riskitöntä

Kaksinumeroisen Kasvun Kone -valmennus alkaa heti ilmoittauduttuasi. Sinulla on 30 päivää aikaa arvioida valmennuksen sopivuutta itsellesi. Jos muutat mielesi, lähetä sähköposti osoitteeseen asiakaspalvelu@suksee.fi. Hoidamme pyyntösi ystävällisesti ja ripeästi – ja pysymme edelleen ystävinä.

Tarvitsetko apua?

Jos tilauskaavake ei meinaa toimia, selaimen päivittäminen (refresh) yleensä auttaa. Tilauksesi on tullut perille vasta, kun näet kiitossivun. Apua saat myös sähköpostilla (asiakaspalvelu@suksee.fi) sekä puhelimella, 040 132 6622 (laita ystävällisesti tekstiviesti, jos et saa heti asiakaspalvelua kiinni. Palaamme niin pian kuin mahdollista).

Haluatko maksaa laskulla?

Mikäli haluat maksaa laskulla, lähetä sähköposti osoitteeseen asiakaspalvelu@suksee.fi. Liitä mukaan laskutustietosi, haluamasi lisenssien määrä sekä osallistujien nimet ja sähköpostiosoitteet. Saat laskun, jonka maksettuasi osallistujille lähetetään heidän tunnuksensa.

Ostaminen on turvallista

Valmennus toimitetaan Sukseen oppimisympäristössä, jonka maksunvälittäjä Paytrail on tunnettu ja turvallinen maksuliikennetoimittaja. Voit maksaa huoletta. Emme toimita tietojasi kolmansille osapuolille.

Kaksinumeroisen Kasvun Kone

Marko Lehtinen
Max Henttu

297,00

Osta nyt

Rekisteriseloste |  Toimitusehdot |  Yhteystiedot |  Yksityisyydensuoja © 2021 Kaikki oikeudet pidätetään.