Myyjän Revanssi – osa 5/6: Kasvata ja syvennä asiakkuutta. Opi kasvattamaan asiakkuuden arvoa systemaattisesti.

Tämä verkkovalmennus näyttää, miten otat asiakkuuksiesi kasvattamisen käsiisi

Tämä valmennus auttaa sinua syventämään ja kasvattamaan olemassaolevia ja tulevia asiakkuuksiasi:

  • Saat yksinkertaisia ja oikeiden asiakkaiden kanssa testattuja keinoja asiakkuuksiesi kasvattamiseen kussakin asiakkuuden vaiheessa (ensitreffit, seurustelu, avioliitto)
  • Syvenevän luottamuksen ansiosta saatat päästä tilanteeseen, jossa tunnet asiakkaasi asiat paremmin kuin he itsekään (mistä on kovasti hyötyä myyntiponnisteluissasi)
  • Miten pidät asiakassuhteesi jännittävänä ja tuoreena vuosikausia tilanteessa, jossa puolet avioliitoista päätyy eroon
  • Miten päästä sisään asiakkuuteen, jossa kilpailijasi tekee jo töitä?
  • Tunnista tärkeimmät päättäjät ja tutustu heihin, jotta pääset tarjoamaan uusille ihmisille uusia palveluita asiakkuudessasi
  • Yksinkertainen mittari (tuntemiesi ihmisten lisäksi), jolla näet nopeasti, kuinka hyvin asiakkuutesi on oikeasti hallussa
  • Yksi ihmistyyppi, joka helpottaa merkittävästi hankkeidesi etenemistä isoissa organisaatioissa
  • Kasvata ja syvennä asiakkuutta -verkkovalmennus kestää vain noin tunnin, eli voit aloittaa asiakkuuksiasi kasvattavan tekemisen jo huomisaamuna
  • Pääset opiskelemaan verkkovalmennusta välittömästi ja sinulla on vuoden pääsy kaikkeen materiaaliin

Tilaaminen on riskitöntä

Kasvata ja syvennä asiakkuutta -valmennus alkaa heti ilmoittauduttuasi. Sinulla on 30 päivää aikaa arvioida valmennuksen sopivuutta itsellesi. Jos muutat mielesi, lähetä sähköposti osoitteeseen asiakaspalvelu@suksee.fi. Hoidamme pyyntösi ystävällisesti ja ripeästi – ja pysymme edelleen ystävinä.

Tarvitsetko apua?

Jos tilauskaavake ei meinaa toimia, selaimen päivittäminen (refresh) yleensä auttaa. Tilauksesi on tullut perille vasta, kun näet kiitossivun. Apua saat myös sähköpostilla (asiakaspalvelu@suksee.fi) sekä puhelimella, 040 132 6622 (laita ystävällisesti tekstiviesti, jos et saa heti asiakaspalvelua kiinni. Palaamme niin pian kuin mahdollista).

Haluatko maksaa laskulla?

Mikäli haluat maksaa laskulla, lähetä sähköposti osoitteeseen asiakaspalvelu@suksee.fi. Liitä mukaan laskutustietosi, haluamasi lisenssien määrä sekä osallistujien nimet ja sähköpostiosoitteet. Saat laskun, jonka maksettuasi osallistujille lähetetään heidän tunnuksensa.

Ostaminen on turvallista

Valmennus toimitetaan Sukseen oppimisympäristössä, jonka maksunvälittäjä Paytrail on tunnettu ja turvallinen maksuliikennetoimittaja. Voit maksaa huoletta. Emme toimita tietojasi kolmansille osapuolille.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kasvata ja syvennä asiakkuutta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kasvata ja syvennä asiakkuutta

Marko Lehtinen

97,00

Osta nyt

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita arvio

Rekisteriseloste |  Toimitusehdot |  Yhteystiedot |  Yksityisyydensuoja © 2021 Kaikki oikeudet pidätetään.