Vaikuta viisaasti ja tee enemmän parempia sopimuksia. Moderni neuvottelutaito on Trainers’ House Oyj:n toimitusjohtaja Arto Heimosen valmennus neuvotteluprosessiin pääsemisestä ja siinä pärjäämisestä. Opit vaikuttamaan ihmisiin niin, että saat luotua sinua, neuvotteluosapuoltasi sekä isoa yleisöä hyödyttäviä sopimuksia.

Moderni neuvottelutaito: tarvitsemasi työkalut onnistuneeseen neuvottelemiseen

Moderni neuvottelutaito on digitaalinen valmennus, josta saat uusia työkaluja koko neuvotteluprosessin matkalle:
1) Valmistautuminen
2) Neuvottelu ja neuvottelukäyttäytyminen
3) Jälkihoito ja sopimuksen täytäntöön paneminen

Hyötyjä sekä kysymyksiä, joista tiedät, sopiiko valmennus sinulle:

 • Tunnetko erilaiset neuvottelutilanteet? Onnistuminen alkaa siitä, että tunnistat käsillä olevan neuvottelutilanteen ja valitset siihen parhaiten sopivan strategian
 • Tiedätkö, mitä neuvottelukumppanisi oikeasti haluaa? Todelliset tarpeemme ovat usein irrationaalisia ja salaisia – jopa itsellemme. Siksi hyödyt suuresti siitä, että tunnistat ihmisten syvimmät tarpeet ja etsit yhteistä hyvää heille tärkeimpien tarpeiden kautta
 • Miksi neuvottelut kaatuvat? Jokainen neuvottelu on tietysti erilainen, mutta tietyt sudenkuopat toistuvat. Kun tiedostat yleisimmät vaaran paikat, voit varautua niihin jo etukäteen ja parhaimmassa tapauksessa välttää ne kokonaan
 • Erota ihmiset ja asiat. Neuvottelussa on ensisijaisesti kyse ihmisistä, ole siis pehmeä ihmisten kanssa ja kova asioiden kanssa. Tämä on salaisuus siihen, että vahvistat luottamussuhdetta samalla, kun pidät tiukasti huolta kriittisistä asioista. Voisi ehkä jopa sanoa, että johda ihmisiä tunteella ja asioita järjellä.
 • Mitä tehdä, jos neuvottelukumppani uhkailee, paineistaa ja käyttää likaisia keinoja? Useimmissa neuvottelussa sinun ei onneksi tarvitse nostaa epäeettisyyttä pöydälle, mutta sinun on hyvä tuntea yleisimmät paineistuskeinot, jotta et tule viedyksi neuvotteluissasi
 • Neuvottelun pyhä kolminaisuus: tieto, valta ja aika.
 • Luottamus on kaiken neuvottelemisen kulmakivi, mutta kuinka kasvatat luottamussuhdetta käytännössä? Valmennuksessa opit useitakin yksinkertaisia ja käytännöllisiä keinoja luottamuksen rakentamiseen
 • Neuvottelun 7 kuolemansyntiä: kokeneetkin neuvottelijat voivat joskus hetkellisesti unohtaa neuvottelun parhaat käytännöt. Siksi sinun on hyvä tarkkailla näitä yleisiä virheitä checklistan kautta neuvotteluprosessisi joka vaiheessa.
 • Miten neuvottelet vallan kanssa? Yksinkertaisia ja käytännöllisiä keinoja neuvotteluvaltasi kasvattamiseen
 • Mistä tunnistat tilanteen, jossa tarvitset ammattiapua? Vaikka Arto on varatuomari, hänkin on nähnyt viisaaksi tunnustaa tietämättömyytensä tietyissä neuvottelun vaiheissa ja hyödyntää reilusti ulkopuolisten asiantuntijoiden apua
 • Kuningaskeinot laadukkaaseen valmistautumiseen
 • Tunnetko päätöksenteon ansat ja hyvän päätöksenteon perusedellytykset? Kun osaat päätöksenteon ansat ja hyvän päätöksenteon perusedellytykset, sinun on helpompi tehdä päätöksiä, joita ei tarvitse katua jälkikäteen
 • Neuvotteluprosessin 7 vaihetta: kun tunnet neuvotteluprosessin alusta loppuun, tiedät jokaisessa kohdassa missä olet sekä siihen liittyvät parhaat käytännöt. Ymmärrät myös näiden vaiheiden merkityksen lopputulokseen.
 • Opit rakentamaan voittavan neuvottelutiimin ja määrittämään jokaiselle parhaiten sopivan roolin (erityisesti isoissa neuvotteluissa tiimi on aivan välttämätön)
 • Kuinka valmistautua vaikeaan neuvottelutilanteeseen? Joskus saatat joutua tilanteeseen, joka kokemattomammalle neuvottelijalle näyttää jopa uhkaavalta. Ei huolta, hyvällä valmistautumisella ja testatuilla työkaluilla käännät myös hankalat tilanteet mahdollisuuksiksi edetä yhteisvoittoon
 • Vaikuttavan viestinnän perusteet neuvottelutilanteessa
 • Modernissa neuvottelutaidossa sinulla on vuoden pääsy pdf-työkirjaasi sekä valmennussisältöön, jota on yli 7 tunnin edestä

Mitä Moderni neuvottelutaito sisältää? Miten valmennus toimii?

Moderni neuvottelutaito on digitaalinen valmennus, joka on välittömästi käytössäsi.

Valmennukseen ei kuulu palautettavia tehtäviä tai yhteisosuuksia, eli voit aloittaa opiskelun silloin kun sinulle parhaiten sopii ja palata sinua kiinnostaviin kohtiin niin monta kertaa kuin haluat.

Valmennuksen sisältö syvenee matkan ajan ja osat rakentuvat toistensa päälle. Näin saat myös edistyneemmät työkalut helpommin haltuusi. Tässä tukenasi on myös valmennuksen pdf-työkirja, jonka avulla siirrät Arton mallit omaan arkeesi ja teet niistä omaan tyyliisi sopivia.

Valmennuksen ytimessä on yhteinen hyvä sinun, neuvottelukumppanisi ja sidosryhmien välillä. Tämä mahdollistuu valmennuksen viiden osan kautta, jotka on esitelty alla.

1. Voittava mindset

Ensimmäisessä jaksossa luot itsellesi kestävän kivijalan, jonka varaan voit rakentaa koko muun neuvottelumenestyksesi. Ensimmäisen jakson teemoja ovat:

– Neuvottelun päätöksenteko
– Erilaiset neuvottelutilanteet
– Viisas neuvottelija ja viisas sopimus
– Asema VS tarpeet
– Kova VS pehmeä neuvottelutyyli
– Luottamus
– Neuvottelun eettisyys
– Nöyryys oppimiselle

2. Vipua neuvotteluun

Vipu neuvotteluissa tarkoittaa sitä, että saat voimaa haluamaasi asiaan neuvottelussa. Toisen jakson teemoja ovat:

– Neuvottelun analyyttisyys
– Asema ja status
– Roolit ja tiimi
– Tieto
– Aika

3. Vahvista onnistumisia

Sinun on hyödyllistä tuntea neuvottelun eri vaiheet ja kussakin vaiheessa parhaiten toimivat neuvottelun käytännöt. Kolmannen jakson teemoja ovat:

– Neuvottelun kulku & vaiheet
– Valmistautuminen neuvotteluun
– Keskeiset käytännöt ennen, aikana ja jälkeen neuvottelun
– Neuvottelutaktiikat
– Neuvottelutyylit
– Käyttäytyminen neuvottelun aikana

4. Vaikuta viisaasti

Koska neuvotteleminen on kanssakäymistä ihmisten kanssa, vaikuttamistaidot ovat kriittisessä roolissa. Niiden avulla opit synnyttämään yhteistyöhalua ja tunteita, jotka ovat usein tehokkaampi toiminnan moottori kuin pelkkä logiikka. Neljännen jakson teemoja ovat:

– Ensisijaista ihminen
– Yhteys ja läsnäolo
– Havaintokyky
– Erilaiset ihmistyypit
– Neuvottelun kommunikaatio
– Vaikuttavan viestinnän työkalupakki
– Psykologiset perustarpeet
– Psykologinen joustavuus
– Suostuttelutaidot
– Suostuttelun sudenkuopat
– Miksi neuvottelut kaatuvat?
– Vaikeat neuvottelutilanteet
– Ratkaisumalleja vaikeisiin neuvottelutilanteisiin
– Vaikeaan neuvottelutilanteeseen valmistautuminen
– Toimintaohjeita vaikeaan neuvottelutilanteeseen
– Vaikea neuvottelu on oppimistilaisuus

5. Varmista tulokset

Koska sinä olet nyt neuvottelun Zimmermeister, eli laatu on korkein pyrkimyksesi, lopulta varmistat sopimusten täytäntöön panemisen, toimivuuden ja vaikuttavuuden. Sopimuksiasi noudatetaan, koska näin ihmiset itse hyötyvät. Viidennen jakson teemoja ovat:

– Päätös
– Sopimus
– Viestintä
– Toteutus

Kuulostaako siltä, että modernissa neuvottelussa on paljon huomioitavaa?

Olet aivan oikeassa. Ammattimainen neuvottelu onkin sitä, että valmistaudut jokaiseen kohtaamiseen yllä olevan kaltaisella huolellisuudella. Huolellisuus koituu hyödyksesi vielä usein eri tavoin.

Tilaaminen on riskitöntä

Moderni neuvottelutaito -valmennus alkaa heti ilmoittauduttuasi. Sinulla on 30 päivää aikaa arvioida valmennuksen sopivuutta itsellesi. Jos muutat mielesi, lähetä sähköposti osoitteeseen asiakaspalvelu@suksee.fi. Hoidamme pyyntösi ystävällisesti ja ripeästi – ja pysymme edelleen ystävinä.

Tarvitsetko apua?

Jos tilauskaavake ei meinaa toimia, selaimen päivittäminen (refresh) yleensä auttaa. Tilauksesi on tullut perille vasta, kun näet kiitossivun. Apua saat myös sähköpostilla (asiakaspalvelu@suksee.fi) sekä puhelimella, 040 132 6622 (laita ystävällisesti tekstiviesti, jos et saa heti asiakaspalvelua kiinni. Palaamme niin pian kuin mahdollista).

Haluatko maksaa laskulla?

Mikäli haluat maksaa laskulla, lähetä sähköposti osoitteeseen asiakaspalvelu@suksee.fi. Liitä mukaan laskutustietosi, haluamasi lisenssien määrä sekä osallistujien nimet ja sähköpostiosoitteet. Saat laskun, jonka maksettuasi osallistujille lähetetään heidän tunnuksensa.

Ostaminen on turvallista

Valmennus toimitetaan Sukseen oppimisympäristössä, jonka maksunvälittäjä Paytrail on tunnettu ja turvallinen maksuliikennetoimittaja. Voit maksaa huoletta. Emme toimita tietojasi kolmansille osapuolille.

Moderni neuvottelutaito

Arto Heimonen

297,00

Osta nyt

Rekisteriseloste |  Toimitusehdot |  Yhteystiedot |  Yksityisyydensuoja © 2021 Kaikki oikeudet pidätetään.