Kulttisuosioon noussut ohjelmasarja #Aamulenkki julkaistiin loppuvuodesta 2017, ja toinen tuotantokausi ilmestyi nimellä #MojoMornings keväällä 2019. Mojo-arkisto sisältää kaikki MojoMornings-jaksot virityskirjeineen, tiivistelmät julkaistuista jaksoista sekä ennen julkaisematonta sisältöä.

Ota Jari Sarasvuo lenkkiseuraksi ihan koska haluat

Viime vuosina tuhannet ihmiset ovat ottaneet Jari Sarasvuon aamulenkkiseurakseen. Ensin Strongholdin #Aamulenkki-podcastin myötä, sittemmin #MojoMornings-hengessä. Annetaan Jarin itsensä kertoa, miksi aamukävelyistä ja podcasteista on tullut ilmiö:

”On hyvä kävellä, varsinkin aamuisin. Kävellessä verenpaine laskee, dementia vetää hupun silmille vasta vanhempana, unesta tulee syvempää ja palauttavampaa, luut lujittuvat, syövät ja diabetes odottavat pidempään vuoroaan, erilaiset kolotukset ja kivut lievenevät, masennus hellittää ja luovuus alkaa kukkia. Älä minua usko. Usko asiaan perehtyneitä tutkijoita.

Kävely on tuottanut maailman suunnattomasti hyvää

Ihmiskunnan legendat ovat tyypillisesti kävelijöitä. Googlaa ”famous walkers”, niin saat aikamoisen listan. Niin taitelijat, tieteentekijät, tutkijat, kirjailijat, keksijät, bisnesnerot, filosofit, säveltäjät kuin matemaatikotkin harrastivat ambulaatiota, siis kävelyä. (Antiikissa suosituin arkiharrastus oli ambulaatio, eli kuljeskelu kiinnostavassa seurassa.)

Ai mikä Mojo?

Mistä tulee aamulenkin uusi nimi #MojoMornings? Niin kuin tiedät, mojo tarkoittaa mahtia tai manaa, siis voimaa tehdä taikoja. Tarvitsemme luovuutta ja kykyä synnyttää taianomaisia tuloksia tylsäksi käyneestä arjen tahkoamisesta. Tarvitsemme mojoa, energiaa ja viisautta kääntää pelin kulku. Tarvitsemme mahtia eli mojoa muotoilla maailmaa.

Ennen jokaista Mojo-aamua saat edeltävänä iltana sähköpostiisi virityksen. Sen kirjoittaa Paavilaisen Jyri, ja ainakin aamulenkkipalautteen perusteella kombinaatio on lyömätön: Jyri virittää, sinä valmistelet unessa ja minä vivutan sun tilaisuudet tuloksiksi aamukävelyn loitsuilla.

Toimii. Oikeasti toimii. Tämän tietävät tuhannet ja tuhannet omasta kokemuksestaan.

Ihmeet tilataan iltaisin ja ne toimitetaan aamuisin.

Tästä on kyse #MojoMornings-ohjelmassa.”

Suosikkijaksot nyt kuultavissa ympäri vuorokauden

Aamulenkkejä on kuunneltu kymmenien tuhansien tilaajien voimin

Aamulenkki ja Mojo Mornings keräsivät rajoitetusta kuunteluajastaan huolimatta tuhansien innokkaiden kuuntelijoiden joukon. Nyt Mojo-jaksot ovat kuultavissa ympärivuorokautisesti arkistoon kerättynä.

Kirjasto sisältää virityskirjeet ja tiivistelmät jaksoista

Mojo Mornings -kirjastosta löydät myös Johanna Kukan tekemät tiivistelmät jaksoista. Lisäksi jaksojen ohesta löytyvät jakson julkaisua edeltävänä iltana lähetetyt virityskirjeet, joista tuli tilaajilta runsaasti kiitosta.

Kaksi ennen julkaisematonta bonusjaksoa

Jari tuotti kirjastoa varten myös kaksi ennen julkaisematonta jaksoa. Nämä jaksot kuulet vain kirjaston käyttöoikeuden lunastamalla.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Mojo Mornings”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mojo Mornings

Jari Sarasvuo

147,00

Osta nyt

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita arvio

Rekisteriseloste |  Toimitusehdot |  Yhteystiedot |  Yksityisyydensuoja © 2021 Kaikki oikeudet pidätetään.