Liian vähän aikaa, liikaa tehtävänä?

Tuntuuko siltä, että nykypäivänä pitäisi omaksua enemmän tietoa kuin ehdit? Tuntuuko siltä, ettei aika riitä kaikkeen mihin pitäisi? Vaikuttavatko sinuun kohdistuvat vaatimukset kohtuuttomilta?

Mitä jos voisit tehostaa omaa oppimistasi ja työntekoasi vain 10 prosenttia? Miltä työ tai opiskelu tuntuisi, jos kaikki sujuisi kymmenyksen helpommin?

Jos olet kuten useimmat meistä, sinulla on korviesi välissä Ferrarin kone, jota ajat käsijarru päällä. Ei hätää, se ei ole sinun vikasi.

Vaikka suomalainen koulujärjestelmä on maailmanluokkaa, se ei kuitenkaan ole valmistanut meitä tämän päivän jatkuvasti kasvaviin haasteisiin.

Opi nopeammin, työskentele tehokkaammin -verkkovalmennus

  • Selventää, miten aivosi oikeasti toimivat, jotta osaat hyödyntää niitä älykkäämmin
  • Tarjoaa konkreettisia työkaluja oman ajattelun ja työnteon kehittämiseksi
  • Neljän viikon verkkovalmennus sisältää videoita, työkirjan, kirjeitä ja harjoitteita
  • Sisältää pääsyn kurssin Facebook-ryhmään, jossa Tuomo vastaa kysymyksiisi oppimisesta ja aivojen toiminnasta
  • Vuoden käyttöoikeus aineistoon

Yksityisopettajan palkkaaminen maksaa helposti satoja, ehkä jopa tuhansia euroja.

Opi nopeammin, työskentele tehokkaammin -valmennuksen saat hintaan 79 euroa.

Aivot on suunniteltu työskentelemään pulsseissa – osaatko hyödyntää koko kapasiteettiasi?

Tiesitkö, että 8 tunnin yhtäjaksoinen työrupeama on katastrofaalinen aivojen toiminnan kannalta? Evoluutio on suunnitellut ihmisen aivot työskentelemään pulsseissa, ei pitkään puurtamalla.

Opi nopeammin, työskentele tehokkaammin -valmennuksen avulla opit, mikä on optimaalinen kuormituksen ja palautumisen suhde – ja miten voit saada yhden työpäivän aikana itsestäsi irti enemmän kuin kolmessa pitkässä päivässä yhteensä.

Enemmän aikaa arkeen

Onko sinulla ollut koskaan päiviä, jolloin kaikki tuntuu sujuvan? Pääset flow-tilaan ja päivän työt valmistuvat etuajassa. Leimaat kellokorttisi kolme varttia ennen työajan päättymistä hyvällä omatunnolla ja suuntaat nauttimaan vapaa-ajasta.

Eikö olisi mahtavaa, jos tällaisia päiviä olisi useammin?

Opi nopeammin, työskentele tehokkaammin -valmennukset metodit auttavat sinua keskittymään työhösi paremmin, jolloin saat enemmän aikaan lyhyemmässä ajassa. Tämä tarkoittaa lisää aikaa muuhun elämään.

Tien päälle ei pääse ilman ajokorttia – tietotyötä saa tehdä kuka vain

Eikö olekin jännää, että autolla ei saa ajaa ennen kuin on käynyt autokoulun, mutta tietotyötä pääsee tekemään lähes kuka tahansa?

Okei, olet käynyt läpi suomalaisen koulujärjestelmän, joka on edelleen maailmanluokkaa, mutta opitko koulurupeamasi aikana juurikaan siitä, miten aivosi toimivat ja miten niitä kannattaisi tietotyössä hyödyntää?

Kun ymmärrät, miten tarkkaavaisuus ja työmuisti liittyvät toisiinsa ja miten luot niille ihanneolosuhteet, osaamisesi voi nousta täysin uudelle tasolle. Tulevaisuudessa työtä tulee riittämään vain niille, jotka pystyvät kehittämään omaa osaamistaan jatkuvasti.

Se, mikä voidaan robotisoida, robotisoidaan – oppiminen on vastalääke osaamisen happanemiseen

Tekoäly tulee, tekoäly tulee… tätähän on hoettu jo vuosikaudet. Nyt käänne on kuitenkin käsillä. IBM:n Watson-tekoäly tekee jo sairaanhoidossa diagnosointityötä – tarkemmin ja varmemmin kuin terveyskeskuslääkärit! – ja nyt samainen Watson on opetellut laatimaan myös veroilmoituksia.

Varmin tapa välttää tekoälyn alle jääminen on kehittää itseään ja osaamistaan. Opi nopeammin, työskentele tehokkaammin -valmennus antaa sinulle valmiudet ottaa koko kapasiteettisi käyttöön.

Opi nopeammin, työskentele tehokkaammin -valmennus on sinulle, jos…

  • Teet tietotyötä tai muuta sellaista, missä vaaditaan aivojen käyttöä
  • Opiskelet tai valmistaudut johonkin isompaan oppimishaasteeseen
  • Haluaisit saada enemmän aikaan lyhyemmässä ajassa, jotta voisit tehdä muutakin kuin työskennellä tai opiskella
  • Haluat oppia oppimaan ja kehittää osaamistasi jatkuvasti
  • Haluat ymmärtää, miten aivosi toimivat, jotta voit auttaa niitä toimimaan parhaalla mahdollisella tavalla

Tämä valmennus perustuu tieteelliseen tutkimukseen

Valtaosa ihmisistä ei ymmärrä, miten heidän aivonsa toimivat. Tämä johtuu osittain siitä, että aivot ovat hyvin monimutkainen instrumentti. Iso osa aivojen toimintaan ja hyödyntämiseen liittyvästä tiedosta julkaistaan kankeassa, vaikeasti ymmärrettävässä muodossa.

Opi nopeammin, työskentele tehokkaammin -valmennus perustuu tuoreimpaan tieteelliseen tutkimukseen, mutta sen sisältö on yksinkertaistettu helposti ymmärrettävään ja käytäntöön vietävään muotoon.

Nobelistien ja tutkijoiden oivallukset on puettu helposti ymmärrettävien tarinoiden muotoon, jotta sinun olisi helpompi hahmottaa, miten pääkoppasi oikeasti toimii – ja sen kautta auttaa aivojasi toimimaan tehokkaammin.

Ei siis puisevaa asiatekstiä – eikä puuta heinää – vaan viihdyttävää ja hyödyllistä valmennussisältöä.

Takaamme tyytyväisyytesi

Kokeile valmennusta riskittä 30 päivän ajan. Jos et jostain syystä ole tyytyväinen, palautamme rahasi. Laita vain sähköposti osoitteeseen asiakaspalvelu@suksee.fi.

Tarvitsetko apua?

Jos kohtaat ongelmia tai sinulle herää kysymyksiä, palvelemme sinua sähköpostilla osoitteessa asiakaspalvelu@suksee.fi sekä puhelimella numerossa 040 132 6622 (jos et tavoita meitä, laita ystävällisesti tekstiviesti tai sähköposti. Palaamme sinulle mahdollisimman pian.)

Ostaminen on turvallista

Valmennus toimitetaan Sukseen oppimisympäristössä, jonka maksunvälittäjä Paytrail on luotettava ja turvallinen maksuvälittäjä. Voit maksaa huoletta. Emme toimita tietojasi kolmansille osapuolille.

Opi nopeammin, työskentele tehokkaammin

Tuomo Loukomies

79,00

Osta nyt

Rekisteriseloste |  Toimitusehdot |  Yhteystiedot |  Yksityisyydensuoja © 2021 Kaikki oikeudet pidätetään.