Legendaarinen Puolita vitutus, tuplaa tulokset -verkkovalmennus käynnistyy jo seitsemännen kerran. Jari Sarasvuon verkkovalmennus kiteyttää hänen 30 vuoden työuransa aikana keräämät oivallukset ihmisyydestä, matkan jatkamisesta, ammattilaisuudesta, johtajuudesta ja muusta sellaisesta, mikä tekee elämästä elämisen arvoista.

Eivätkö tärkeät asiat suju?

Tuntuuko siltä, että pitäisi saada aikaan enemmän? Että elämän pitäisi olla parempaa? Stressikuormaa kerryttävät ajatukset ja olosuhteet syövät voimavaroja järkevästä tekemisestä. Sama alatyyliin: vitutus estää virtausta.

Omat ajatukset, menneisyyden painolasti ja tulevaisuuden harhat synnyttävät väsyä, vieraantuneisuutta ja vitutusta, joka vähentää voimavaroja.

On tullut aika päästää irti siitä, joka ei enää palvele. On tullut aika puolittaa vitutus.

Kevyemmällä repulla taivallat pidemmälle

Kun saat lisää happea arkeen, kaikesta tulee helpompaa. Puolisosta tulee viehättävämpi, työkavereista älykkäämpiä ja ystävistä kärsivällisempiä ja empaattisempia.

Kun kevennät stressikuormaa ja kippaat repusta turhat kivet pois, sinulla on paitsi enemmän energiaa, myös kirkkaampi kuva siitä, mihin tuo vapautunut energia kannattaa kanavoida.

Kun maailma ahdistaa vähemmän, elämä alkaa virrata.

PVTT7 on puolen vuoden mittainen muutosmatka

Matkan varrella opit keventämään stressikuormaasi yhdessä muiden matkaa tekevien kurssilaisten kanssa. Elämästä tulee iloisempaa, virtaavampaa, palkitsevampaa ja monin tavoin parempaa.

Samalla opit kanavoimaan vapautuvaa energiaa tehokkaammin. Työ alkaa maistua, tulokset kehittyvät positiiviseen suuntaan ja palkassa alkaa olla painetta ylöspäin.

Kaikki tämä on mahdollista, kunhan hyppäät matkalle mukaan ja teet oman osasi.

PVTT7 käynnistyy 1.11.2020

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “PVTT7 – Puolita vitutus, tuplaa tulokset”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

PVTT7 – Puolita vitutus, tuplaa tulokset

Jari Sarasvuo

295,00

Osta nyt

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita arvio

Rekisteriseloste |  Toimitusehdot |  Yhteystiedot |  Yksityisyydensuoja © 2020 Kaikki oikeudet pidätetään.