Tapaamisia kalenteriin on 100 minuutin mittainen myyntivalmennus, jonka opeilla saat kalenterisi täyteen myyntitapaamisia kiinnostavien asiakaskandidaattien kanssa.

Tapaatko tarpeeksi asiakkaita? Luultavasti et.

Oletko huomannut, että viime aikoina on ollut vaikeampaa…

a) saada asiakasehdokkaita kiinni

b) saada asiakasehdokkaiden kalenteriin kohtaaminen sinun kanssasi?

Kun asiakkaalla on kiire, sinun pitää osata tehdä asiastasi hänelle kiireellisempi

Et suinkaan ole ainoa myyjä, joka yrittää saada siivun asiakasehdokkaan elämästä. Koska niin moni muu kilpailee huomiosta sinun kanssasi, olisi hyödyllistä kehittää sellainen soittotarina, että asiakas lankeaa loveen saman tien stoorisi kuullessaan.

Tarinan lisäksi sinun pitäisi luoda puhelulle sellainen rakenne ja kuljetus, että pääset ylipäänsä luomaan asiakasehdokkaalle odotuksen tapaamisen arvosta – jolloin on todennäköisempää että kalenterista löytyy teille yhteistä aikaa.

Mutta mites tämä tehdään? Sitä varten olemme luoneet 100-minuuttisen Delta Force -valmennuksen nimeltään Tapaamisia kalenteriin. Valmennuksen opeilla kalenteriin pamahtaa möteä möten perään.

Valmennus järjestetään tiistaina 2.3.2021 kello 9–11.40 Zoom-teknologian avulla. Valmennukseen osallistuaksesi tarvitset tietokoneen, jossa on joko Zoom-ohjelmisto (suositus) tai verkkoselain. Lisäksi tarvitset web-kameran sekä mikrofonin.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Delta Force -etävalmennus – Tapaamisia kalenteriin (03/21)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Delta Force -etävalmennus – Tapaamisia kalenteriin (03/21)

365,80

Osta nyt

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita arvio

Rekisteriseloste |  Toimitusehdot |  Yhteystiedot |  Yksityisyydensuoja © 2021 Kaikki oikeudet pidätetään.