26 vuoden kiteytys huippujen tavoista auttaa sinua onnistumaan paremmin myyntityön 3 vaiheessa: prospektoinnissa, presentoinnissa sekä päätöksen pyytämisessä.

Myynnin Valmennusohjelma luotiin asiakkaiden toiveiden ja palautteen pohjalta

Trainers’ House on jo useamman vuosikymmenen ajan valmentanut myyjiä onnistumaan työssään paremmin.

Myynnin Valmennusohjelman livetilaisuuksista alkoi kaikua yhä useammin pyyntö pystyä kertaamaan opittuja asioita.

Lisäksi monet päättäjät kyselivät sinnikkäästi työkaluja nuorempien myyjien perehdytykseen sekä kokeneempien taitojen ylläpitämiseen.

Vastasimme pyyntöihin digitaalisella ohjelmalla, jonka nimi on Myynnin Valmennusohjelma.

Katso, miten sinä valmennuksesta hyödyt.

Näin sinä hyödyt Myynnin Valmennusohjelmasta…

 • Löydät uusia ja mielenkiintoisia asiakasehdokkaita, joilla on varaa ostaa sinulta
 • Nopeutat kauppojen kotiutumista – parhaimmillaan jopa kuukausilla
 • Ilmestyt tapaamisiisi niin arvokkaalla näkemyksellä, että yhä useampi haluaa kuulla lisää tarjouksen muodossa
 • Opit tekemään asiakkaan kiireestä edun omien hankkeidesi edistämiseksi
 • Tee tarjouksia, jotka saavat asiakkaasi innostumaan sivu sivulta enemmän 
 • Saat kirkkaan ymmärryksen tämän päivän suomalaisesta B2B-myynnistä (olemme tunnistaneet 5 kohtaa, jotka eivät ole muuttuneet sekä 6 muutosta)
 • Luo itsellesi työtavat, joilla aikasi menee tuottavaan työhön (myös silloin kun ei oikein huvittaisi)
 • Saat runsaasti yksinkertaisia ja heti käyttövalmiita pohjia ja työkaluja myyntityön kaikkiin vaiheisiin
 • Opit hyödyntämään maksuttomia digitaalisia vipuja oman myyntiprosessisi vauhdittamiseksi ja suhteidesi ylläpitämiseksi (konkreettisia keinoja hyödyntää somea ja social sellingiä)
 • Hyödynnät puhelinta sopiaksesi enemmän tapaamisia hyväntuulisten asiakasehdokkaiden kanssa
 • Hyödynnä aiempia onnistumisiasi uusien asiakkaiden vakuuttamiseen referenssitarinoilla
 • Ansaitset valmennuksen käymisestä diplomin, joka todistaa taitojesi ajantasaisuuden itsellesi ja tuleville työnantajillesi
 • Selvität asiakasyrityksesi todelliset päättäjät ja vaikuttajat – sekä opit voittamaan heidät puolellesi
 • Voitat asiakkaan osto-organisaation puolellesi, jolloin pärjäät hintakeskusteluissa paremmin
 • Saat keinoja hankkeesi pelastamiseen ”kaupallisesta kuolemanlaaksosta” ja yleisimpien vastaväitteiden käsittelyyn
 • Löydät helppoa lisäkauppaa olemassaolevista asiakkuuksistasi
 • Opit pärjäämään myös ylimmässä johdossa (koska tiedät millä perusteella he päätöksensä tekevät)

Katso mitä saat:

Kaikki tarvitsemasi kuudesosan tasonnon tekemiseen B2B-myynnin kolmessa vaiheessa: prospektointi, presentointi ja päätöksen johtaminen

Yli 6 tuntia HD-tason videosisältöä

196 sivua kirjallista materiaalia

47 tehtävää

Kommentteja myynnin valmennusohjelman käyneiltä suomalaismyyjiltä…

Tässä muutamia poimintoja digitaalisen Myynnin Valmennusohjelman käyneiltä myyjiltä.

”Olemme aiemminkin osallistuneet Trainers’ Housen ei-digitaalisiin valmennuksiin ja kokeneet nämä hyödyllisiksi. Valmennuksista on saanut hyviä työkaluja, jotka voi ottaa heti omaan arkeen käyttöön ja samassa toivossa lähdimme myös mukaan digitaaliseen Myynnin Valmennusohjelmaan. Paketit ovat olleet hyviä; tiiviitä, lyhyt video ja tehtäviä, jotka tuovat siihen sen, että oppii paremmin kun pääsee itse tekemään. Valmennukset ovat olleet hyvää vanhan kertausta ja tärkeiden asioiden mieleen palauttamista. Suosittelen digimyvaa ehdottomasti, valmennus on tiivistä ja helposti opittavaa ja käytäntöön otettavaa.”
–Tuomas Lähteenmäki, Avarko

 ”Itse tykkään katsoa videot aamulla ja lukea kalvot seuraavan päivän aamuna, tällöin on tullut hyvää kertausta aiheesta. Olen melko aloitteleva myyjä ja tästäkin syystä oivalluksia on tullut paljon. Kokoonnumme työporukalla viikon päätteeksi kokeneempien ja uudempien myyjien kesken käymään läpi valmennusta ja pystymme tällöin keskustelemaan käsitellyistä aiheista eri näkökulmista.”
–Oskari Häkkinen

”Minulla oli tarve saada sparrausta ja kirkastettua myynnin ja puhelinmyynnin kulmakivet. Tätä kautta valmennus tuli sopivasti eteen ja loppujen lopuksi meitä lähti 3 ihmistä mukaan. Valmennuksessa tulee sama asia kahteen kertaan eri muodossa sekä videolla että paperilla ja tämä on mielestäni todella hyvä. Videot ovat sopivan mittaisia; kuuntelet ensin ja luet vielä paperista ja alleviivaat pääasiat niin kaikki jää hyvin mieleen. Jakaisin valmennuksen mielelläni pidemmälle kuin 10 viikon jaksolle, mitään en jättäisi pois! Olen saanut valmennuksesta tähän mennessä kaksi hyvää työkalua joita olemme lähteneet viemään organisaatiossa eteenpäin.”
– Sami Suominen

”Digitaalinen Myynnin Valmennus on osoittautunut erinomaiseksi avuksi myyjille ja myynnin johdolle. Omalla aikataululla eteneminen on saanut meillä kiitosta. Kaikki materiaali kulkee sähköisesti mukana ja asioihin voi palata helposti ja nopeasti. Valmennusten myötä myyjämme ovat voineet tarkasti arvioida omaa myyntityötään. Suosittelen digitaalisen Myynnin Valmennusohjelman ottamista osaksi sisäisiä palavereita.”
– Sami Solala, Tikon Oy

Tilaaminen on riskitöntä

Myynnin valmennus alkaa heti ilmoittauduttuasi. Sinulla on 30 päivää aikaa arvioida valmennuksen sopivuutta itsellesi. Jos muutat mielesi, lähetä sähköposti osoitteeseen asiakaspalvelu@suksee.fi. Hoidamme pyyntösi ystävällisesti ja ripeästi – ja pysymme edelleen ystävinä.

Tarvitsetko apua?

Jos tilauskaavake ei meinaa toimia, selaimen päivittäminen (refresh) yleensä auttaa. Tilauksesi on tullut perille vasta, kun näet kiitossivun. Apua saat myös sähköpostilla (asiakaspalvelu@suksee.fi) sekä puhelimella, 040 132 6622 (laita ystävällisesti tekstiviesti, jos et saa heti asiakaspalvelua kiinni. Palaamme niin pian kuin mahdollista).

Haluatko maksaa laskulla?

Mikäli haluat maksaa laskulla, lähetä sähköposti osoitteeseen asiakaspalvelu@suksee.fi. Liitä mukaan laskutustietosi, haluamasi lisenssien määrä sekä osallistujien nimet ja sähköpostiosoitteet. Saat laskun, jonka maksettuasi osallistujille lähetetään heidän tunnuksensa.

Ostaminen on turvallista

Valmennus toimitetaan Sukseen oppimisympäristössä, jonka maksunvälittäjä Paytrail on tunnettu ja turvallinen maksuliikennetoimittaja. Voit maksaa huoletta. Emme toimita tietojasi kolmansille osapuolille.

Myynnin valmennus

Antti Kiukas
Jari Sarasvuo

297,00

Osta nyt

Rekisteriseloste |  Toimitusehdot |  Yhteystiedot |  Yksityisyydensuoja © 2022 Kaikki oikeudet pidätetään.