26 vuoden kiteytys huippujen tavoista auttaa sinua onnistumaan paremmin myyntityön 3 vaiheessa: prospektoinnissa, presentoinnissa sekä päätöksen pyytämisessä.

Katso mitä saat:

Kaikki tarvitsemasi kuudesosan tasonnon tekemiseen B2B-myynnin kolmessa vaiheessa: prospektointi, presentointi ja päätöksen johtaminen

Valmennus toimitetaan Sukseen oppimisympäristössä, jonne saat henkilökohtaisen, vuoden ajan voimassa olevan käyttäjätunnuksen

Yli 6 tuntia HD-tason videosisältöä, 196 sivua kirjallista materiaalia ja 47 tehtävää

Tyytyväisyys taattu

Sinulla on 30 päivää aikaa arvioida valmennuksen sopivuutta itsellesi. Jos muutat mielesi, lähetä sähköposti osoitteesen asiakaspalvelu@suksee.fi. Hoidamme pyyntösi ystävällisesti ja ripeästi – ja pysymme edelleen ystävinä.

Tarvitsetko apua?

Jos tilauskaavake ei meinaa toimia, selaimen päivittäminen (refresh) yleensä auttaa. Tilauksesi on tullut perille vasta, kun näet Antti Kiukkaan kiitossivun. Apua saat myös sähköpostilla (asiakaspalvelu@suksee.fi) sekä puhelimella, 040 132 6622 (laita ystävällisesti tekstiviesti, jos et saa heti asiakaspalvelua kiinni. Palaamme niin pian kuin mahdollista).

Haluatko maksaa laskulla?

Mikäli haluat maksaa laskulla, lähetä sähköposti osoitteeseen asiakaspalvelu@suksee.fi. Liitä mukaan laskutustietosi, haluamasi lisenssien määrä sekä osallistujien nimet ja sähköpostiosoitteet. Saat laskun, jonka maksettuasi osallistujille lähetetään heidän tunnuksensa. Laskulla ostettaessa hintoihin lisätään 30€ laskutuslisä.

Ostaminen on turvallista

Valmennus toimitetaan Sukseen oppimisympäristössä, jonka maksunvälittäjä Bambora on kansainvälisen maksuliikenteen turvallisimpia toimittajia. Voit maksaa huoletta. Emme toimita tietojasi kolmansille osapuolille.

Myynnin valmennus

Antti Kiukas
Jari Sarasvuo

497,00

Osta nyt

Rekisteriseloste |  Toimitusehdot |  Yhteystiedot |  Yksityisyydensuoja © 2019 Kaikki oikeudet pidätetään.