Kaikki arvokas elämässämme tulee toisilta ihmisiltä. Mitä taitavampi olet vuorovaikutustilanteissa, sitä korkeamman tason yhteistyössä onnistut – ja sitä parempaa elämästäsi tulee.

Ohituskaista vaikuttamistaitojesi parantamiseen

Sinä olet vaikuttamisammatissa. Olitpa sitten johtaja, esimies, myyjä tai asiantuntija. Tiedät olevasi vaikuttamisammatissa, jos ammatillinen onnistumisesi riippuu siitä miten innokkaasti saat ihmiset ryhtymään yhteistyöhön kanssasi.

Vaikuttamistilanne on kanssakäymistä toisten ihmisten kanssa. Vaikuttamistilanne on vaikuttamista toisen ihmisen omaehtoiseen halukkuuteen seurata sinua. Ei siis ole yhdentekevää miten valmistaudut vaikuttamistilanteeseen, miten siinä esiinnyt ja miten taitavasti kehität ja syvennät vaikuttamistaitojasi tulevaisuudessa.

Vaikuttamisen taika eli toisen ihmisen ajattelun, tunnetilan ja toiminnan muuttaminen tai niiden vahvistaminen tapahtuu itse vaikuttamistilanteessa. Vaikuttamistilanteiden mestariksi opit parhaiten toistamalla näitä tilanteita paljon. Se vaatii rutosti aikaa ja mielekästä palautetta, mutta vaikuttamistaitojesi parantamiseen on olemassa myös ohituskaista. Siitä tässä valmennuksessa on kysymys.

Ohituskaista tarkoittaa sitä, että voit parantaa vaikuttamistilanteen suoritustasi nopeiten ja suoraviivaisimmin valmistautumisvaiheessa jo paljon ennen varsinaista vaikuttamistilannetta.

Kun opit valmistautumaan oikein, otat varsinaisessa vaikuttamistilanteessa automaattisesti aimo harppauksen kohti itsevarmuutta, rentoutta ja sitä kautta myös tilanteen syvempää vaikutusta vastaanottajaan. Tämän ihmeellisen ilmiön olen nähnyt toteutuvan satojen valmennettavieni kohdalla vuosien varrella.

Kyse on oikeiden perusasioiden palvomisesta ja toistamisesta. Perusasiat eivät ole vaikeita. Siksi uskallan luvata, että sinäkin voit oppia vuorokaudessa vaikuttajaksi. Kunhan vain tiedät mitä perusasioita palvot ja miten niitä palvot.

Matkasi kohti taianomaista vaikuttamistilannetta alkaa pyramidin kivijalasta

Valmennusvideoiden ja oman työkirjasi avulla:

  • Opit määrittelemään vaikuttamistilanteellesi tavoitteen.
  • Opit suunnittelemaan itsellesi pääviestin.
  • Opit miten saat vastaanottajan hereille avaamalla kanavan hänen ja sinun välille.
  • Opit rakentamaan esitykseesi loogisen rakenteen, jolla kuljetat vastaanottajan kohti tavoitettasi.
  • Opit säätämän oman tunnetilasi vaikuttamistilanteeseen niin, että sinun tunnetilasi tarttuu myös vastaanottajaan.
  • Opit mitä tekemällä voit kehityä vaikuttamistilanteiden mestariksi nöyryyden ja merkityksellisen palautteen kautta.
  • Opit miten voit voit vaikuttaa myös itse vaikuttamistilanteessa esimerkiksi esiintymisjännitykseen.

Katso mitä saat:

  • 7 jakson verkkovalmennus
  • 100 minuuttia valmennusvideoita
  • Työkirja, jonka avulla viet opit käytäntöön

Takaamme tyytyväisyytesi

Kokeile valmennusta riskittä 30 päivän ajan. Jos et jostain syystä ole tyytyväinen, palautamme rahasi. Laita vain sähköposti osoitteeseen asiakaspalvelu@suksee.fi.

Tarvitsetko apua?

Jos kohtaat ongelmia tai sinulle herää kysymyksiä, palvelemme sinua sähköpostilla osoitteessa asiakaspalvelu@suksee.fi sekä puhelimella numerossa 040 132 6622 (jos et saa meitä heti kiinni, laita ystävällisesti tekstiviesti. Palaamme mahdollisimman pian.)

Ostaminen on turvallista

Valmennus toimitetaan Sukseen oppimisympäristössä, jonka maksunvälittäjä Paytrail on suomalaisen maksuliikenteen turvallisimpia toimittajia. Voit maksaa huoletta. Emme toimita tietojasi kolmansille osapuolille.

Vuorokaudessa vaikuttajaksi

Marc Moberg

197,00

Osta nyt

Rekisteriseloste |  Toimitusehdot |  Yhteystiedot |  Yksityisyydensuoja © 2021 Kaikki oikeudet pidätetään.