Houdini-hinnoittelu

Haluatko nostaa hintojasi, mutta et ole vielä kehdannut, uskaltanut tai osannut?

Vapaudu tappavan alhaisten hintojesi kahleista. Ryhdy kehtaamaan, uskaltamaan ja osaamaan Jari Parantaisen verkkovalmennuksessa.

Hintojesi nostaminen saattaa sinusta vielä tällä hetkellä tuntua yhtä mahdottomalta tehtävältä kuin Houdinin murtautuminen vapaaksi kahleista. Jos Houdini pystyi siihen, pystyt sinäkin.

Valmennuksessa opit:

TIIRIKOIMAAN AJATTELUASI

Kulttuurimme kuhisee hinnoitteluun liittyviä väärinkäsityksiä, sitkeitä myyttejä ja henkisiä esteitä. Ne saavat järkevätkin ihmiset hinnoittelemaan oman etunsa vastaisesti.

Valmennuksen avulla pääset eroon hinnoittelusi pilaavista harhaluuloista.

HAARUKOIMAAN TUOTTEELLESI OIKEAN HINNAN

Tietenkin suurin osa yrittäjistä, asiantuntijoista ja johtajista ravistaa hintansa hihasta. Yleensä he päätyvät lukemiin, jotka eivät vastaa tuotteen tai palvelun todellista arvoa. He menettävät rahaa aivan turhaan.

Valmennuksessa opit yksinkertaisen kolmivaiheisen menetelmän, jonka avulla haarukoit hintasi kohdalleen.

KOROTTAMAAN HINTAASI

Luultavasti haarukointisi osoittaa, että olet polkenut hintojasi. Pääset siis korottamaan niitä, mikä sinänsä on mukavaa puuhaa. Mutta sitten joudut ikävä kyllä kertomaan uutiset myös asiakkaillesi. Se vaatii munaa.

Valmennus antaa sinulle konkreettisia työkaluja, jotka auttavat sinut yli noista elämäsi pahimmista päivistä. Tosin jälkikäteen naureskelet, että ei se nyt niin vaikeaa ollutkaan.

PUOLUSTAMAAN UUTTA HINTAASI

Jokainen laihduttaja tietää, ettei painon pudotusvaihe ole läheskään se vaikein. Hankalinta on pitää paino uusissa lukemissa. Sama pätee hinnoitteluun. Kun olet vihdoin korjannut hintasi järkeviksi, vaikeinta on sen jälkeen pitää ne sellaisina.

Olet itse pahin vihollisesi. Keksit kaikki mahdolliset perustelut, miksi jokaisen yrityksesi ovesta sisään horjahtaneen ohikulkijan pitäisi saada mojovasti alennusta.

Valmennuksessa opit miten puolustat korotettua hintaasi tästä hamaan tappiin saakka.

Featuring Jari Sarasvuo

Jari Sarasvuo on elävä esimerkki siitä mitä kannattava hinnoittelu tekee yrityksen arvolle ja yrittäjän kukkarolle. Tässä valmennuksessa myös Sarasvuo jakaa mielipiteitään ja näkemyksiään tuotteistamisesta ja kannattavasta hinnoittelusta.

Valmennuksen sisältö

Tervetuloa Houdini-hinnoittelemaan

Mikä ihmeen Houdini-hinnoittelu?

Ensimmäinen lukko

Tiirikoi

Toinen lukko

Haarukoi

Kolmas lukko

Korota

Neljäs lukko

Puolusta

Vielä lopuksi...

Tsemppiä!

Houdini-hinnoittelu -webinaarit

B2B-hinnoitteluklinikka (tallenne)
B2C-hinnoitteluklinikka (tallenne)

Valmentajat

Jari Sarasvuo

Rekisteriseloste |  Toimitusehdot |  Yhteystiedot |  Yksityisyydensuoja © 2018 Kaikki oikeudet pidätetään.